Diensten

airco
Bij M&M Airco begrijpen we als geen ander hoe essentieel een optimale klimaatbeheersing is voor uw welzijn en gemoedsrust.

Met jarenlange ervaring en toewijding bieden wij hoogwaardige airconditioningoplossingen die uw omgeving transformeren in een oase van koelte tijdens de warme seizoenen en een gezellige warmte tijdens de koude maanden.

Onze missie is om geavanceerde technologie te combineren met ongeëvenaarde service, zodat u altijd kunt genieten van een perfect binnenklimaat, of het nu thuis, op kantoor of in uw bedrijfsruimte is. Stap binnen bij M&M Airco en ontdek een wereld van comfort, efficiëntie en welzijn.
Uw tevredenheid is onze prioriteit en uw comfort is onze passie.

Onze diensten

Wij bieden verschillende soorten diensten

Airco's

Een airco in huis biedt comfort in warmere seizoenen en kan helpen om de luchtvochtigheid te verlagen. Dit kan leiden tot een verbeterde luchtkwaliteit en een betere slaapkwaliteit. Airco's kunnen ook helpen om allergieën te verminderen door de lucht te reinigen.

Airco onderhoud

Airco onderhoud is belangrijk om de levensduur van je airco-installatie te verlengen en een optimale prestatie te garanderen. Het onderhoud omvat het schoonmaken van de filter, het controleren van de werkdruk en het controleren van de elektrische componenten. Verwaarloos je airco-onderhoud en risk je hogere energiekosten en een mogelijke uitval van je airco-installatie.

Airco reparatie

Heeft u het gevoel dat uw airco niet goed functioneert, neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om een check te doen en te kijken wat het probleem is.

Airco installatie

M&M Airco is de beste keuze voor een nieuwe airco-installatie dankzij onze expertise, ervaring en persoonlijke benadering. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten, en onze technici nemen de tijd om u advies te geven en uw wensen te begrijpen. Wij gebruiken alleen de beste merken en onderdelen, en bieden 2 jaar garantie op al onze installatiewerkzaamheden.

Remeha Hybride Warmtepomp

Een hybride warmtepomp van Remeha combineert de voordelen van een warmtepomp en een traditionele verwarmingsinstallatie. Het systeem kan zowel elektriciteit als gas gebruiken, afhankelijk van de beschikbaarheid en de prijs. Dit maakt het een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor je verwarming en warmwaterbehoeften. Remeha is een bekend en betrouwbaar merk met jarenlange ervaring in de verwarmingsindustrie.

Rookmelders

Heeft u thuis nog geen Rookmelders? Alle bestaande bouw in Nederland moet op 1 juli 2022 voorzien zijn van rookmelders. Ook wij plaatsen deze op de juiste locatie in uw huis.

Voordelen als u voor ons kiest

M&M-Airco biedt persoonlijk contact, klanttevredenheid en duidelijke afspraken als speerpunten. Wij geloven in een sterk persoonlijk contact met onze klanten en bieden snelle en professionele hulp. Onze klanten staan voor ons op nummer 1 en we streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen. Wij maken duidelijke afspraken en houden ons hieraan. Wij bieden een breed scala aan airco systemen en adviseren en helpen u graag bij het kiezen van de beste airco oplossing voor uw behoeften. Kies voor M&M-Airco en geniet van onze uitstekende dienstverlening en persoonlijke aandacht.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij M&M-Airco op nummer 1. Wij geloven in persoonlijke aandacht, snelle reacties en kwalitatieve dienstverlening. Onze klanten zijn onze hoogste prioriteit en we streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen.

Service & Garantie

M&M-Airco staat bekend om de beste service en garantie in de markt. Wij bieden een uitgebreide garantie van 2 jaar op de airco’s en 5 op onze installatiewerkzaamheden bij nieuwe airco systemen. Onze servicetechnici zijn maandag t/m vrijdag beschikbaar voor noodgevallen en bieden snelle en professionele hulp. Wij zijn erop gebaseerd om u te voorzien van een comfortabele en energiezuinige airco oplossing.

Gecertificeerd

Rondom koelinstallaties is er veel wet- en regelgeving van toepassing zoals onder andere de F-gassen regelgeving. M&M-Airco is BRL100 en BRL200 Gecertificeerd en werkt uitsluitend met BRL200 gecertificeerd personeel.

Veiligheid

M&M-Airco staat bekend om veiligheid voorop te stellen en is VCA VOL gecertificeerd. Ons team van ervaren professionals werkt volgens de hoogste veiligheidsnormen en is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van verschillende airco systemen.

Assortiment

M&M-Airco biedt een ruim assortiment airco systemen van de topproducenten MHI, ME en Daikin. Wij hebben een breed scala aan airco systemen, variërend van compacte splitsunits tot grote industriële systemen. Wij adviseren en helpen u graag bij het kiezen van de beste airco oplossing voor uw behoeften. Ons team van jonge en dynamische team zorgt ervoor dat uw airco systeem correct wordt geïnstalleerd en onderhouden.

Adres:

Madame Curiestraat 4
3316 GN Dordrecht
Nederland

Email:

info@mm-airco.nl

Beschikbaar tussen:

Ma t/m Do 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30–16:00
Zaterdag & Zondag gesloten

Ga naar Whatsapp
1
Goedemiddag!
Waar kan ik u mee helpen?